Minulý týždeň v znamení búračiek a piatka trinásteho

V obci Pečeňady v utorok 10. októbra popoludní nabúral vodič osobného auta tak, že prednou časťou ostalo na betónovom príjazdovom mostíku k domu a zadnou zasahovalo do cesty. Z auta vytekali prevádzkové kvapaliny, preto piešťanskí hasiči vymedzili miesto kužeľmi, na vozidle vykonali potrebné opatrenia a vytečené škodliviny zlikvidovali. Vodič sa pri nehode nezranil. O auto sa postarala odťahová služba a hasiči už len posypali zvyšné vytečené kvapaliny sorbentom.

V piatok trinásteho vodič svoju jazdu skončil v odvodňovacom kanáli v osade Grnča, záchranári ho odviezli do nemocnice. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

Na druhý deň, v stredu 11. októbra, vyrážali hasiči do Šterús, kde ich operačné stredisko povolalo k otvoreniu rodinného domu, pretože nevládna osoba, ktorá v ňom býva, neotvárala. Žiaľ, po otvorení domu sa ukázalo, že muž bol už mŕtvy.

Dve osobné autá sa zrazili 12. októbra večer na diaľničnom nadjazde v Piešťanoch, pričom z oboch vytekali prevádzkové kvapaliny. Hasiči škodliviny zlikvidovali a vozidlá zabezpečili proti požiaru.

Do potoka pri Pažickom moste v Piešťanoch spadla v piatok 13. októbra popoludní žena, o ktorú sa bolo treba postarať, lebo pri páde utrpela úraz členku a nevládala vyjsť z vody. Hasiči jej pomohli a naložili ju do záchranky, tá ženu odviezla do nemocnice.

Piatok trinásteho priniesol smolu i vodičovi auta, ktorý skončil svoju cestu v odvodňovacom kanáli v obci Prašník, v osade Grnča. Hasiči mu poskytli predlekársku pomoc, dopravu v neprehľadnej zákrute riadila polícia a pracovníci správy ciest. Hasiči vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia a záchranári odviezli zraneného do nemocnice.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
nedeľa, 28. apríla 2024
Meniny má Jarmila, zajtra Lea