Ako pomôže kĺbová výživa pre psov zo zdravotného hľadiska?

  • Inzercia
  • 27. júna 2023, 23:05

Podceniť kvalitu stravovania psov môže mať v krátkodobom aj dlhodobom horizonte fatálne následky. Okrem granúl by ste mali porozmýšľať aj nad rôznymi doplnkami výživy, ktoré prispejú k ich dobrému zdravotnému či fyzickému stavu.

Zdroj obrázku: doris_bredow / stock.adobe.com

Ak sa vás niekto spýta na stravu psov, pravdepodobne vám hneď napadnú granule. Nie je však dobré siahnuť po akejkoľvek značke, ich zloženie a kvalita surovín je pre psov veľmi dôležitá. Zabúdať však netreba ani na ďalšie doplnky, medzi ktoré patrí aj kĺbová výživa.

Pozor na akcie granúl pre psov

V obchodoch na vás často číha akcia na granule pre psov. Nemyslíte však len ekonomicky a preverte si ich kvalitu. Tú najvyššiu vám ponúka značka Panakei. Ich granule neobsahujú dochucovadlá, umelé farbivá, konzervanty a dokonca ani lepok. Strava pozostáva z rôznych druhov mäsa, vaši psíkovia si tak môžu pochutnať na hovädzom, kačacom, zajačom, morčacom či králičom. Ide o vysoko komplexné, naturálne krmivo, ktoré je vhodné pre dospelé psy od 12. mesiaca života. Ak však máte doma šteniatko, firma vyrába vhodnú stravu aj pre nich. To sa týka aj gravidných feniek, psov vo vysokej záťaži, s poškodeným trávením či dokonca alergiami.

Zabudnite na injekcie, je tu kĺbová výživa pre psov

Mnohých prekvapí, že na trhu existuje aj kĺbová výživa pre psov. U zverolekárov sa totiž objavujú aj šteniatka vo veku približne 6 mesiacov, ktoré trpia ochorením pohybového aparátu. Preto by ste s týmto doplnkom nemali dlho váhať. Ide o jedno z najčastejších ochorení, ktoré pri neskoršej liečbe môže byť finančne veľmi zaťažujúce. Hyalutidin kĺbová výživa disponuje špeciálnym hyalurón-chondrootín komplex, ktorý sa svojimi účinkami vyrovná aj vnútrokĺbovej aplikácii injekčnej kyseliny hyalúronovej do kĺbu. Pomáha predísť napríklad spondylóze, gonartróze kolenného kĺbu, OCD, dysplázii lakťového a kolenného kĺbu či artritíde a artróze. Odporúča sa dospelým psom, šteniatkam vo vývoji, seniorom, psom po úrazoch, kĺbových operáciách či v záťaži.

(Inz)

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof