Hasiči zasahovali pri dvoch nehodách

Piešťanských hasičov v uplynulom týždni zavolali k dvom dopravným nehodám v Piešťanoch a pred Dolným Trhovišťom. Tiež sa pokúšali zachrániť zraneného psa v Prašníku a na festivale letectva odstraňovali škvrnu z rozliateho jedlého oleja.

Na Ulici A. Hlinku sa zrazili tri autá. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

Na Ulici A. Hlinku v Piešťanoch v utorok 16. mája hasiči zasahovali pri zrážke troch osobných áut, krčili sa iba plechy. Hasiči miesto nehody vymedzili kužeľmi, na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a po zdokumentovaní nehody dopravnou políciou odtiahli autá na blízke parkovacie plochy a cestu očistili od úlomkov.

V ten istý deň Piešťancov zavolali na výpomoc k nehode osobného auta a dodávky medzi Hlohovcom a Dolným Trhovišťom. V autách boli traja účastníci, pričom o jedného zraneného sa postarali zdravotníci. Aj tu hasiči pre bezpečnosť premávky miesto označili kužeľmi, odpojili batérie z havarovaných vozidiel a po príchode hlohovských hasičov im odovzdali velenie.

V obci Prašník, smer osada Bóry, sa hasiči snažili pomôcť zrazenému psovi, ktorý zrejme zaliezol do odtokovej rúry kanála, aby bol v strese po nehode chránený. Po dažďoch bolo v kanáli plno blata, pes zaliezol hlboko a nebolo možné ho odtiaľ dostať. Preto hasiči odporučili, aby privolali odborníka na odchyt zvierat.

V sobotu 20. mája dopoludnia sa všetko na piešťanskom letisku točilo okolo festivalu a v tej rýchlosti niekto v areáli rozlial jedlý olej. Škvrnu hasiči odstránili vapexom.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana