Legendárne piesne kapely Queen zaznejú v Dome umenia

Pútavá svetelná šou, strhujúce choreografie a najmä legendárna hudba. Nesmrteľné piesne Freddieho Mercuryho a kapely Queen si môžete vychutnať v pondelok 6. marca v piešťanskom Dome umenia. V hudobno-tanečnej šou Queen show – Pocta legende sa predstavia špičkoví muzikáloví umelci ako Patrik Vyskočil, Ján Slezák, Dárius Koči a ďalší.

Queen si vychutnáte v Piešťanoch v pondelok 6. marca. foto: archív organizátorov

Hudobno-tanečná šou je venovaná pocte legendárnemu spevákovi Freddiemu Mercurymu a skupine Queen. Osemnásť najznámejších hitov tejto slávnej britskej skupiny na javisku interpretujú špičky slovenskej muzikálovej scény, ktorým sekundujú profesionálni tanečníci pôsobiaci na Slovensku i v zahraničí. Na režisérsku stoličku zasadol Patrik Vyskočil.

Diváci majú možnosť počuť a vidieť originálne úpravy najväčších hitov skupiny Queen, efektné choreografie rôznych tanečných žánrov v prevedení mladých muzikálových tanečníkov a, samozrejme, pútavú svetelnú šou so scénickým vizuálom, ktorý dopĺňajú zábery zo živých vystúpení skupiny na LED obrazovke.

Queen šou má okrem zábavného aj edukatívny charakter, pretože svojou jednoduchou dejovou líniou, interakciou hercov s divákmi a dokrútkami zo zákulisia a koncertov skupiny Queen mapuje súkromný a profesijný život Freddieho Mercuryho.

Vstupenky na predstavenie v hodnote 39 eur si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia alebo v sieti Ticketportal. Lístky si môžete tiež rezervovať prostredníctvom portálu www.navstevnik.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián