Hasiči otvárali byty a riešili dopravné nehody

V predchádzajúcom týždni riešili piešťanskí hasiči otváranie bytov a dopravné nehody, pričom pri jednej z nich záchranári ošetrovali zrazeného mladého muža.

Pre technickú poruchu na kamióne, ktorá spôsobila dymenie, volali na diaľnicu piešťanských hasičov. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

Prvý minulotýždňový výjazd hasičov, v pondelok 16. januára okolo obeda, smeroval k diaľnici D1, kde pri obci Pečeňady dymil kamión, ktorý prevážal papierenský tovar. Išlo o technickú poruchu na vozidle, hasiči vykonali protipožiarne opatrenia.

Na Vrbovskú cestu v Piešťanoch vyrážali v ten istý deň podvečer, keď bolo potrebné pomocou hydraulického otvárača dverí vniknúť do zamknutého bytu, v ktorom na podlahe našli spadnutého muža. Postarali sa o neho záchranári.

O dva dni nato, v stredu 18. januára v noci, došlo na Žilinskej ceste k zrážke mladého Ukrajinca a dvoch osobných áut. O zraneného muža sa postarali záchranári, hasiči na autách vykonali protipožiarne opatrenia, vytečené prevádzkové kvapaliny posypali sorbentom a miesto nehody označili kužeľmi.

V piatok 20. januára boli cesty na Slovensku ako sklo, šmýkali sa autá aj ľudia. V to ráno sa na Krajinskej ceste v Piešťanoch „ťukli“ dve osobné autá, našťastie išlo len o škodovú udalosť.

Na Jarnej ulici bola v piatok potrebná hasičská sila pri znášaní, nakladaní a vykladaní nadrozmerného pacienta, ktorého sanitka odvážala do nemocnice.

V rovnaký deň liezli hasiči po rebríku na prvé poschodie do bytu na Ulici M. Bela, aby odomkli dieťa, ktorého mama ostala vymknutá na chodbe. Situáciu vyriešili. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda