Dôchodca na bicykli prešiel do protismeru, po zrážke s autom skončil v nemocnici

Piešťanskí policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody na križovatke ulíc Radlinského a Bernolákova, pri ktorej sa zranil 73-ročný cyklista. Podľa prvotných informácií mal starší muž na bicykli po prejdení križovatkou prejsť do protismeru, na čo už nestihla zareagovať 40-ročná vodička za volantom VW Passat.

Foto: Polícia SR - Trnavský kraj

Dopravná nehoda sa stala 22. decembra krátko po 16:00, zraneného dôchodcu previezli do piešťanskej nemocnice. „Policajti podrobili oboch účastníkov nehody dychovým skúškam. Zatiaľ čo vodičke alkohol v dychu nezistili, dôchodca nafúkal 0,71 promile,“ uviedla k prípadu trnavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Tá zároveň prosí prípadných svedkov nehody o spoluprácu. Zavolať môžu na bezplatné policajné číslo 158, prísť osobne na Okresný dopravný inšpektorát v Piešťanoch alebo napísať súkromnú správu na facebookový profil Polícia SR – Trnavský kraj.

SITA, foto: Polícia SR – Trnavský kraj

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav