Superliga: Piešťanci v divokej prestrelke nestačili na Bratislavu

  • Šport / Futbal
  • 24. októbra 2022, 23:02

Niké Superliga v malom futbale má za sebou druhé kolo v skupine Západ. Zápas medzi Bratislavou a Piešťanmi priniesol strhujúcu bitku, ktorá sa rozhodla až v posledných minútach duelu.

Piešťancom zatiaľ patrí po dvoch zápasoch v národnej lige v malom futbale posledná štvrtá priečka. (Autor: SZMF)

Futbalisti Piešťan začali dobre, keď Kusý vypichol loptu obrancovi Bratislavy a otvoril skóre. Bratislavčania dokázali však rýchlo reagovať a v 13. minúte tiež po chybe v obrane vyrovnali zásluhou Haladeja. O štyri minúty už viedli, keď z priameho kopu skóroval opäť Haladej – 1:2. Bratislava ešte v 23. min dokázala streliť ďalší gól, keď sa individuálne presadil Semančík. V 24. min mali hráči z hlavného mesta ďalší priamy kop, ktorý zahrali fantasticky a po priťuknutí sa presadil Lipa. Bratislava tak po prvom polčase viedla 4:1.

Druhé dejstvo začali Piešťany výborne, keď v 28. min aj s prispením teču skóroval Klačman. O ďalších päť minút bolo vedenie Bratislavy už iba jednogólové, keď sa odrazená lopta dostala k Michaličkovi, ktorý znížil, a to nebolo všetko. Na časomiere svietila 39. minúta a v Bratislave sa začínalo od začiatku. Klačman prihrávkou našiel opäť Michaličku, ktorý peknou strelou pod brvno vyrovnal na 4:4. O výsledky stretnutia rozhodla 49. minúta, keď sa popri čiare presadil Haladej, loptu poslal pred bránu Chrupkovi, ktorý nezaváhal a rozhodol zápas. Bratislava sa gólom z predposlednej minúty radovala z cenného víťazstva 5:4.

Piešťany – Bratislava 4:5 (1:4)

Góly: 9. Kusý, 28. Klačman, 33. a 39. Michalička – 13. a 17. Haladej, 23. Semančík, 24. Lipa, 49. Chrupka

Povedali po zápase

Marek Michalička, hráč Piešťan: „Mrzí ma, že sme prehrali. Prvý polčas sme trochu vypustili a potom sme to dobiehali. V druhom polčase sme dali tri góly a mrzí ma ten záver. Podali sme lepší výkon ako proti Trnave. Postupne sa zohrávame a som rád, že sa máme o čo oprieť do ďalších zápasov.“

zdroj: SZMF

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek