Štyri autá aj s deťmi havarovali na Banke

  • Krimi / Nezaradené / Spravodajstvo
  • 30. augusta 2022, 08:22

Na mieste častých dopravných kolzií a nehôd v obci Banka sa v pondelok 22. augusta okolo obeda zrazili štyri osobné autá. V dvoch z nich boli okrem dospelých aj deti.

Táto nehoda bola 28.augusta, zrazili sa dve autá v obci Banka. Foto HaZZ
Táto nehoda bola 28.augusta, zrazili sa dve autá v obci Banka. Foto HaZZ

Nehoda, hoci vyzerala hrozivo, pretože jedno z áut ostalo prevrátené na boku mimo cestu, ďalšie bolo v poli a dve ostávajúce blokovali jedný pruh, napokon dopadla bez vážnejších zranení. O dve posádky sa starali záchranári, ani dospelí ani deti sa však našťastie na problémy nesťažovali. Hasiči, ktorý tam privolali vykonali na autách protipožiarne opatrenia, miesto nehody označili kužeľmi a dopravu, pretože cesta bola blokovaná, bolo potrebné riadiť.

Na Banke, ale v inom úseku sa v nedeľu 28. augusta skoro ráno zrazili dve osobné autá, účastníci nehody boli v čase príchodu hasičskej jednotky mimo vozidiel, bez zranení. Autá blokovali cestu, hasiči miesto nehody ohraničili, vykonali potrebné protipožiarne opatrenia a o odťah sa postarala odťahová služba.

Keď odchádzate z bytu, presvedčte sa, či ste vypli sporák, na ktorom varíte obed či večeru. Aby ste nedopadli tak, ako nájomník z bytu na Hrabinskej ceste vo Vrbovom, ktorý pozabudol na variace sa jedlo. To nielen prihorelo v hrnci na sporáku, ale dym z neho začmúdil dva vochody bytového domu. Rýchlym zásahom hasičov – prišli tam príslušníci DHZO Vrbové aj profesionáli z Piešťan, sa nič vážnejšie nestalo. Stačilo nasadiť pretlakovú ventiláciu a pootvárať vchody aj okná a vyviesť na čerstvý vzduch ľudí zo zadýmených priestorov.

Počas uplynulého týždňa hasiči od pondelka 22. do štvrtka 25. augusta odpratávali padnuté konáre z ciest vo Veľkom Orvišti, na Staničnej a i v obci Banka.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel