Ahoj ožil radostnou činnosťou detí

  • Mladí dnes / Piešťany
  • 30. januára 2022, 00:02

V mesiaci január sme v Centre voľného času Ahoj v Piešťanoch mohli opäť privítať žiakov na prezenčnom vyučovaní podľa platných pandemických pravidiel. Pedagógovia pokračovali vo vyučovaní podľa septembrového rozvrhu, pretože tomu sú už žiaci prispôsobení.

V priestoroch centra voľného času sa ozýval detský džavot na krúžkoch ako napr. keramika, výtvarná, tvorivý ateliér, modelársky či robotický. (Autor: archív CVČ Ahoj)

Túto šťastnú novinu sa členovia krúžkov dozvedeli buď smskou alebo e-mailom. Na naše veľké prekvapenie bol záujem veľký a takmer všetky deti prišli s nadšením a odhodlaním sa znovu veľa vecí priučiť a zdokonaliť. Najväčšou radosťou bola pre žiakov znovu sprístupnená návšteva telocviční, kde si vzájomne mohli zmerať sily a spoločne si zahrať florbal, hádzanú, karate, gymnastiku atď.

Aj v priestoroch CVČ Ahoj sa začal ozývať detský džavot a smiech na krúžkoch ako napr. keramika, výtvarná, tvorivý ateliér, modelársky či robotický. Už len žiaci z plaveckého krúžku netrpezlivo čakajú, kým sa budú môcť opäť prezliecť do plaviek a vhupnúť do vody plavárne. Všetci sa tešíme na obnovenú činnosť športových súťaží v okresných, krajských kolách a predmetových olympiád. Táto priaznivá situácia sa nám odzrkadlila aj v záujme nových členov, ktorí sa prihlásili v januári.

Miroslav Petráš

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda