Kvôli výučbe cudzieho jazyka už nemusíte nikam chodiť

  • Inzercia
  • 26. januára 2022, 17:00

Naučiť sa cudzí jazyk je dlhodobý proces. Rozhodne na to nestačí nejaký krátky kurz. Na začiatku sa preto treba vybaviť odhodlaním a dávkou trpezlivosti. A časom, pretože toho budete potrebovať naozaj dostatok.

(Autor: Kaspars Grinvalds / Shutterstock.com)

Nechcete svoje povinnosti a záľuby prispôsobovať rozvrhu lekcií?

Môžete sa pokúsiť naučiť cudzí jazyk „na vlastnú päsť“, rôznych metód a vzdelávacích pomôcok určite nájdete veľa. Avšak nie je nad to, keď vašu výučbu vedie kvalifikovaný lektor. Tu však často narážame na problém práve s časom.

Ak zrovna nemáte jazykovú školu vzdialenú pár krokov od vášho bydliska, musíte k času, ktorý trvajú lekcie, prirátať aj čas potrebný na presun na lekciu a samozrejme, cestu domov. Potom získate jasnú predstavu o tom, koľko voľného času budete musieť obetovať k naplneniu cieľa, ktorým je naučenie sa cudzieho jazyka.

Ďalej musíte rátať s tým, že lekcie sa budú konať v pevne danom čase a tak si budete musieť svoj denný program (v tých dňoch, kedy budete mať lekcie) prispôsobiť lekciám cudzieho jazyka. Keby sa tak dalo naučiť cudzí jazyk z pohodlia domova, trebárs aj pri ležaní na gauči v pohodlných dámskych teplákoch, to by bolo úžasné, no nie?

Učte sa kedy chcete, odkiaľ chcete. Kľudne aj z postele

A viete, že sa to dá? Pýtate sa ako? Vďaka online kurzom francúzštiny (alebo teda iného jazyka, ktorý sa chcete naučiť). Stačiť vám na to bude počítač, či tablet. Moment, nehovorili sme predsa, že najlepšia je výučba s lektorom? My ale hovoríme o výučbe s lektorom, dokonca s native speakrom. To vás bude navštevovať? Nie, ale aby sme to vysvetlili, stručne opíšeme postup ako takáto výučba funguje.

Najskôr si zakúpite kredity, za ktoré budete môcť absolvovať lekcie. Vyberiete si jazyk, ktorý sa chcete učiť a podľa úrovne si môžete vybrať lekciu. Tie sú naviac rozdelené na rôzne témy, tak si môžete vybrať takú, ktorá vás bude najviac zaujímať. A viete, čo je na tom najlepšie? Lekcie sú v rôznych časoch, takže už žiadne prispôsobovanie denného rozvrhu výučbe. Odteraz si čas výučby prispôsobíte svojim potrebám.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina