Príjemné sviatky prajú aj piešťanské školy

Tento rok bol pre žiakov, ich rodičov a v neposlednom rade pre pedagógov veľmi náročný. Zástupcovia piešťanských základných škôl všetkým ďakujú a prajú príjemné prežitie vianočných sviatkov.

Spokojné, láskou a porozumením naplnené vianočné sviatky a úspešný nový rok 2022 želá riaditeľka ZŠ Brezová, Bronislava Fačkovcová, s celým kolektívom školy. ZŠ Brezová

ZŠ Holubyho

„Základná škola Holubyho ďakuje všetkým za spoluprácu v tomto kalendárnom roku. Aj keď sú prípravy na najkrajší sviatok v roku trocha nezvyčajné, napriek tomu sa pokúsme nájsť to jedinečné, pekné, čo nás napĺňa a teší. Veľká vďaka patrí rodičom za spoluprácu, pomoc, usmernenie a kontrolovanie svojich detí v tejto neľahkej dobe,“ uviedol riaditeľ ZŠ Holubyho Andrej Hanic a dodal, že zamestnanci školy želajú všetkým príjemné prežitie vianočných sviatkov a v novom roku veľa zdravia, ktoré sa pre všetkých stáva čoraz dôležitejším.

„Verme, že nadchádzajúci rok bude lepší, krajší, že budeme mať dostatok síl a energie realizovať naše plány a hlavne, že sa budeme môcť bez problémov spolu stretávať v škole,“ dodal riaditeľ. Na záver doplnil vianočné prianie: „Krajina pokrytá snehom, srdcia naplnené nehou, vôňa všade vôkol nás oznamuje vianočný čas. Nech Vás ním sprevádza radosť a dobrá nálada. Jasné iskry v každom oku a veľa zdravia v novom roku.“

ZŠ Mojmírova

Riaditeľka ZŠ Mojmírova, Jana Chlepková, hovorí, že Vianoce sú obdobím, keď sa každý snaží byť s blízkymi, keď si uvedomujeme silu lásky, úcty, obetavosti a priateľstva. Pre každého je dôležité, aby sa dni napĺňali zdravím, spokojnosťou, ľudskou spolupatričnosťou, osobným uplatnením a dosahovaním vytúžených cieľov. „Cieľom pedagógov a zamestnancov školy je vytvárať príjemné pracovné prostredie, spoločným prianím je rekonštrukcia športovísk, modernizácia učební a učebných metód. Radostné bude učenie sa vonku v triede obklopenej zeleňou. Naše kroky smerujú k tomu, aby absolventmi ZŠ Mojmírova boli úspešní a aktívni ľudia,“ uviedla riaditeľka.

„Ďakujem aj vám, kolegyne a kolegovia, za obetavú prácu v prospech našej školy v súčasných sťažených podmienkach pandémie. Pedagógom za ich výkony v práci so žiakmi, nepedagogickým pracovníkom za ich profesionalitu v administratíve a v prevádzke školy. Moje poďakovanie patrí aj rodičom žiakov za ich trpezlivosť, spoluprácu a podporu. Uvedomujeme si, že bez ich pomoci by deti ťažko zvládali dištančnú formu vzdelávania,“ skonštatovala Jana Chlepková.

Poďakovanie za úspešné zdolávanie nástrah učenia a reprezentáciu školy patrí i žiakom. „Prajeme si, aby  sa žiaci druhého stupňa vrátili čo najskôr do školských lavíc a spolu sme mohli napĺňať naše plány. Škola bez vás je smutná. Všetkým vám prajem príjemné prežitie vianočných sviatkov a do nového roka najmä pevné zdravie, veľa lásky a úspechov,“ dodala riaditeľka ZŠ Mojmírova.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek