Centrum voľného času Ahoj opäť rozkvitlo

  • Mladí dnes / Piešťany
  • 14. júna 2021, 00:01

Po dlhých mesiacoch sa Centrum voľného času Ahoj v Piešťanoch opäť otvorilo, čiastočne obnovilo svoju činnosť a privítalo deti v záujmových útvaroch keramika, výtvarná, tvorivý ateliér, šach, anglický jazyk, hádzaná či florbal.

Trojica najlepších v prednese poézie v prvej kategórii: (zľava) tretia Klára Hužovičová, druhá Michaela Csenkyová a prvá Zuzana Lendvayová. (Autor: CVČ Ahoj)

Aj keď školský rok a záujmová činnosť sa čoskoro opäť skončí, deti sa napriek tomu s radosťou vrátili a ponorili sa do kreatívnej či športovej činnosti. Záujem detí a rodičov nás prekvapil a veľmi potešil, CVČ opäť ožilo a na jeho chodbách je opäť počuť detskú radosť, spojenú s možnosťou opäť sa stretnúť s kamarátmi či učiteľmi a venovať sa svojim obľúbeným činnostiam.

Okrem pravidelnej krúžkovej činnosti sa v dňoch 2.-3. júna konala súťažná prehliadka v umeleckom prednese poézie a prózy Hollého pamätník 2021, ktorá je súčasťou 67. ročníka Hviezdoslavovho Kubína. Počas dvoch dní sa v CVČ vystriedalo 44 žiakov druhého až deviateho ročníka základných škôl.

Porota v zložení Alena Vráblová, Anna Bolješiková a Lenka Vančová vybrala spomedzi všetkých zúčastnených tých najlepších recitátorov. V prednese poézie sa na prvých priečkach umiestnili: v prvej kategórii Zuzana Lendvayová, v druhej Samuel Šiška a v tretej Jakub Chovanec. V prednese prózy boli najlepší: v prvej kategórii Nikolas Kocúr, v druhej Branislav Piovarči a v tretej Tadeáš Topolčány.

CVČ Ahoj organizuje 18. júna štvrtý ročník stolnotenisového amatérskeho turnaja s názvom O majstra piešťanského parku a na leto si pre deti pripravilo tradičné denné tábory rôzneho zamerania, ktoré sa zaplnili v priebehu niekoľkých dní.

Miroslav Petráš

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek