Kreatívne darčeky, ktoré potešia každého

  • Inzercia
  • 3. júna 2021, 17:00

Potrebujete darček. Chcete niečo originálne a osobné zároveň. Niečo, čo obdarovanému ukáže, že ste si na darčeku, ktorý ste mu vybrali, dali skutočne záležať. Že ste si na neho nespomenuli o 5 minút 12. Prezradíme vám niekoľko tipov na kreatívne darčeky, s ktorými nikdy nič nepokazíte a ktoré potešia naozaj každého.

Zdroj: Dovido.sk

Moderné obrazy na vankúši

Páčia sa vám moderné obrazy, ale zariadenie izby vám ich na stenu zavesiť nedovolí, aj keby ste veľmi chceli. Máme pre vás riešenie. Ozdobte motívom obrazu vankúš. Potlač vankúšov si môžete navrhnúť sami. Aký motív sa vám najviac páči? Abstraktný, realistické stvárnenie mesta, portréty, kvety, či príroda? Obraz nemusí visieť len na stene. Z vankúša s potlačou VanGoghovej Hviezdnej noci sa stane originálny darček, ktorý vám kúsok domova prenesie všade, kde vás povinnosti zavedú.

Darček skutočne od srdca

Medzi obľúbené kreatívne darčeky patria aj tričká s potlačou. Môžete na ne umiestniť čo len chcete. Spoločnú fotografiu, ktorú máte najradšej. Miesto, ktoré obdarovaný túži navštíviť. Vtipný, či motivačný nápis. Niečo, čomu rozumiete len vy dvaja. Tajný odkaz. Ukážte celému svetu, ako vám na človeku, ktorý ho bude nosiť záleží.

Hrnček s menom ako originálny darček

Sadu hrnčekov doma máte. Rodičia ju dostali ako svadobný dar a nevedia sa s nimi rozlúčiť. Všetky sú rovnaké. Túžite po niečom originálnom, ale sami si hrnček s menom nekúpite. Prezraďte to kamarátovi. Vy dostanete hrnček s menom, po ktorom túžite a on bude rád, že vám kúpil niečo, čo naozaj využijete. Meno na hrnčeku je podmienka. Ostatné nechajte na neho. Nech priloží ruku k dielu a vyberie motív, s ktorým si ho spojíte vždy, keď sa na hrnček pozriete.

Darček, ktorý musíte vytvoriť sami

Nie, nebude to také jednoduché. Keď sa chcete tešiť z darčeka, musíte si ho poskladať. Potlač  puzzle s vlastnou fotkou patrí medzi darčeky, ktoré potešia minimálne dvakrát. Prvýkrát, keď ho dostanete a druhýkrát, keď sa vám podarí ho poskladať. Prekvapte svoju rodinu a dielik po dieliku odhaľujte, ktorá rodinná fotografia sa v dielikoch puzzle skrýva. Aj pri výbere potlače na puzzle môžu byť moderné obrazy vhodnou inšpiráciou. Pri skladaní puzzle vás naviac čakajú príjemne strávené chvíle v kruhu rodiny. A tie sú na nezaplatenie.

Podarujte darček, z ktorého cítiť, že vám na obdarovanom skutočne záleží. Ktorý tip darčeka to za vás prezradí najbližšie?

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav