Darček učiteliek pre tanečníkov piešťanskej ZUŠ-ky

  • Nezaradené / Mladí dnes / Kultúra a spoločnosť / Školy / Spravodajstvo
  • 25. novembra 2020, 16:57

„Pretože nemôžeme vystupovať tento rok pri zažínaní vianočného stromčeka, posielame všetkým našim deťom pozdrav a pribalili sme k nemu vianočný tanček, aby sme vylúdili úsmev a aby sa tešili spolu s nami.“


Na pešej zóne tancovali tri učiteľky a tri soby - darčekový tanček pre svojich žiakov. (Autor: vd)

To je odkaz Dagmar Kuběnovej, Miriam Šupenovej a Moniky Ondrášikovej. Všetky tri učiteľky tanca zo Základnej umeleckej školy v Piešťanoch si včera zatancovali pod ešte nerozsvieteným nádherným vianočným stromčekom.

Monika Ondrášiková, Miriam Šupenová a Dagmar Kuběnová sa už tešia na svojich zverencov, prajú im pekné chvíle pri sledovaní ich motivačného tančeka.

Malo to byť bez publika. Ale s nadšením, hudbou i nasvietením. To im zabezpečili ich traja žiaci, ktorí sa ujali ozvučenia, osvetlenia scény a tiež jej zdokumentovania. Ako sme už povedali, malo to byť bez publika, ale keďže Piešťanci sú kávičkári a vianoční „punčári“ tak napokon po kratučkom tančeku nasledoval z vysvietených terás i pešej zóny aj dlhokánsky potlesk – všetko v počestnosti koronapravidiel. Ľudia tam skoro ani boli-neboli, iba tlieskali. Zarúškovaní s usmiatymi očami a bezpečnými vzdialenosťami.

Tu je záznam z vystúpenia:

Usmejte sa a tešte sa spolu s učiteľkami!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel