Piešťanská BUĎ – FITka sa začína už tento piatok!

  • Podujatia
  • 14. septembra 2020, 15:30

Po dlhých rokoch obnovené podujatie s názvom Piešťanská BUĎ-FITka opäť ponúka bohatý program. Už 45. ročník BUĎ-FITky sa začína v piatok 18. septembra v Elektrárni Piešťany a pokračovať bude v sobotu 19. septembra. Pripravené sú viaceré okruhy, ktorými sa môžete vydať zážitkom a aktívne strávenému času oproti.

Piešťanská BUĎ-FITka sa aj opäť teší veľkému záujmu verejnosti. © Ladislav Beleščák

Piatkové dopoludnie bude patriť školákom, pričom program pre verejnosť sa začne o 17.00 h slávnostným otvorením. Pokračovať bude besedami so športovcami a premietaním filmov.

Na sobotu sú pripravené viaceré túry. Na bicykli môžete prejsť Brunovský, Kostolecký, alebo Tematínsky okruh. Pešo či na kolobežke môžete vyraziť na okruh Sĺňavský či Havranský, pre vozičkárov je možnosť absolvovať polookruh.

Štart pre všetky trasy je na Kolonádovom moste. Štartovné sa neplatí, avšak bude možné zakúpiť si odznak, pričom výťažok z predaja bude venovaný hendikepovanému športovcovi Krištofovi Kubalovi.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav