Na ZŠ Holubyho si vybudovali zážitkové ihrisko

  • Piešťanský týždeň / Mladí dnes / Školy
  • 1. júla 2020, 14:05

Tak sa nám to podarilo! Čo? Prírodné relaxačné športovo-zážitkové ihrisko. Spoločný školský projekt.


Pohľad na nové, deťmi vytvorené ihrisko. (Autor: Martina Žitnanaská)


Kde začať? 1.jún, MDD, nástup po „koronaprázdninách“ do školy a práce, veľa detí, veľké obmedzenia, dodržiavanie pravidiel… No aj tak sme si povedali, že ideme do toho. Krásne počasie, rozdelenie detí – každý na inom mieste a v inej pozícii. Hrable, metly, motyčky – zamestnali sme všetky detičky. Tri týždne tvrdej práce – priniesli toto krásne dielo .
Veľká vďaka opäť patrí pracovníkom školy Milanovi Antalovi a Jaroslavovi Tonhauserovi, Katke Kapustovej, všetkým vychovávateľkám, asistentke Dominike a všetkým zamestnancom, ktorí nás podporili v našej myšlienke. Ďakujeme aj malým pomocníkom z ŠKD, ktorí priložili ruku k dielu a vytvorili tak pre seba krásnu hraciu zónu.
Veľké poďakovanie patrí sponzorom a dobrým ľuďom, ktorí nám nezištne podarovali materiál a pomohli pri realizácii. Ďakujeme Strednej záhradníckej škole v Piešťanoch a riaditeľke Eve Stručkovej, L. Menyhartovej, Rasťovi Stankovskému, Jozefovi Margetinovi, Petre Gajdošechovej, Dáši Vassovej, Gabike Žitnanskej, Jaroslavovi Žitnanskému a Službám mesta Piešťany.
Naša škola na Holubyho ulici v Piešťanoch má brány otvorené, a preto dúfame, že nám našu prácu opäť nezničia nejakí vandali, tak ako naposledy projekt búdok Vtáčej školy.

Vážiť si treba každé dielo ľudských rúk, ktoré vzniklo zo srdca. Neničme prostredie okolo seba, slúži nám všetkým!

Martina Žitnanská, foto autor

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín