Moravany: Kto bezcitne strieľa na mačky?

  • Krimi / Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
  • 11. júna 2020, 10:00

Zdá sa, že nielen na kopaniciach či iných dedinkách v okolí, ale aj v Moravanoch nad Váhom si nejaký bezcitný človek namiesto stacionárneho terča s chuťou vystrelí na niečo živé. V tomto prípade – na mačku. Kto to robí? Majiteľka mačky, ktorá už dvakrát doniesla domov namiesto myši broky, upozornila na protizákonné konanie políciu.


Bez pomoci veterinára by mačka trpela, veď si len predstavte, že nosíte v tele takéto kúsky olova. (Autor: fb majiteľky mačky)


Toto zverejnila, aby upozornila ľudí na lumpa, čo strieľa po nevinných tvoroch.

„Bohužiaľ, vzduchovku si môže kúpiť dnes už ktokoľvek, netreba na ňu špeciálne povolenie, preto sa môže dostať do rúk nejakému psychopatovi, ktorý bude strieľať do zvierat.

Bývame na pokojnej ulici Vážska v Moravanoch nad Váhom. Dňa 4. 6. 2020 som po druhýkrát našla svojej mačke hrčku na chrbtici. Myslela som si, že je to len rana ktorá sa jej obalila tukom, išli sme k veterinárovi a ten nám potvrdil, že to je brok.
Nestalo sa to prvýkrát a znova sa stávame obeťami bezcitných ľudí, ktorí neváhajú na bezbranné zvieratá vytiahnuť zbraň a bez milosti stlačiť kohútik. Kto za streľbou stojí? Deti, ktoré to robia zo zábavy? Dospelí, ktorí strieľajú z podráždenosti, že cudzie zviera si dovolilo behať po ich pozemku? Nevieme!
Preto sme sa rozhodli túto situáciu nahlásiť na polícii a dúfame, že sa raz dozvieme kto za týmto bezcitným činom stojí. Ďakujem za zdieľanie!



O týchto brokoch a love na mačky v Moravanoch nad Váhom je už informovaná aj polícia.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava