Na Vajanského padli za obeť tri kontajnery

Piešťanskí hasiči, ale aj dobrovoľníci z Drahoviec v uplynulom týždni zasahovali pri požiari skládky záhradného odpadu. Profesionáli mali ešte ďalšie výjazdy – k padnutému stromu na Banke, k nehode v Šterusoch a hasili aj kontajnery na Vajanského ulici v Piešťanoch.

Na Vajanského ulici v Piešťanoch zhoreli kontajnery. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

V stredu 3. júna vyrážali hasiči do obce Banka, kde sa v noci zrútil strom na cestu a zasahoval do oboch jazdných pruhov. Prekážku popílili a odstránili.

Na druhý deň povolali hasičov k zabezpečovacím prácam v súvislosti s umiestnení bomby na Okresnom súde v Piešťanoch. Ako zvyčajne, išlo len o poplašnú správu.

V ten deň sa na ceste zo Šterús smerom na Kočín-Lančár stala dopravná nehoda troch osobných vozidiel. Zrazili sa tu dve Škody Felicia a Dacia. Hasiči pomohli jednej zranenej osobe, záchranárom asistovali pri jej nakladaní do sanitky, na autách vykonali protipožiarne opatrenia a v závere asistovali odťahovej službe.

V záhradkárskej osade v Drahovciach sa v piatok 5. júna rozhorela skládka záhradného odpadu. Požiar hasili profesionáli z Piešťan aj členovia DHZO Drahovce.

V sobotu 6. júna okolo pol šiestej ráno piešťanskí hasiči likvidovali požiar troch 1100-litrových kontajnerov na Vajanského ulici. Zasahovali tu traja príslušníci a už po šiestej ráno bolo po ohni, ale aj po kontajneroch.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav