Kino obnoví premietanie dokumentom V sieti

Premietanie sa od pondelka 1. júna obnoví v špeciálnom – hygienicky podmienenom režime.

Zdroj: FB Kino Fontána

Prvý film, ktorý diváci môžu po znovuotvorení kina Fontána vidieť hneď v pondelok 1. júna o 20.00 h, bude česko – slovenský koprodukčný dokument V sieti, a to v rámci filmového klubu.

Program kina na prvú polovicu júna

Premietania v kinosále sa konajú až do odvolania v obmedzenom režime. Z 262 sedadiel je pri dodržaní všetkých bezpečnostných nariadení dostupných 84. Výhodou je, že každá dvojica má „súkromie“ a nikým nerušený výhľad na plátno, keďže miesta okolo nich zostanú prázdne.

Vstup do priestorov kina je povolený iba s rúškom, ktoré musí byť na tvári počas celej návštevy kina. Návštevník je povinný pri vstupe do budovy použiť dezinfekciu rúk. Na predstavení môže byť najviac 100 divákov, pri predaji vstupeniek musia byť  dodržané dvojmetrové odstupy, vedľa seba môžu sedieť iba rodinný príslušníci alebo partneri. V kine sa zakazuje predaj a konzumácia pokrmov alebo nápojov. Prevádzkovateľ je povinný vykonávať pred každým predstavením dezinfekciu dotykových plôch.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava