Participatívny rozpočet Trnavskej župy pre rok 2020 bol prerušený

Momentálna situácia súvisiaca so šírením ochorenia COVID-19 obmedzila chod prakticky celej spoločnosti a výnimkou nie sú ani samosprávy. Kultúrne, spoločenské či športové aktivity boli buď zrušené, prípadne preložené na neurčito. Prerušiť sa napokon rozhodli i hlasovanie na podporu komunitných projektov.

tvorimekraj.sk

„V dôsledku opatrení súvisiacich s núdzovým stavom vyhláseným vládou Slovenskej republiky s poľutovaním konštatujeme, že ani v Participatívnom rozpočte Trnavskej župy nie je možné pokračovať podľa pôvodnej Výzvy pre podávanie návrhov projektov participatívneho rozpočtu TTSK pre rok 2020 zo dňa 20.12.2019,“ uvádza župa na stránke tvorimekraj.sk.

Projekt je zatiaľ prerušený. „V tejto súvislosti vás chceme informovať, že Trnavský samosprávny kraj aj v tejto oblasti pripravuje rozhodnutie, ktoré bude zohľadňovať aktuálnu situáciu, ako aj záujem všetkých zainteresovaných využiť v maximálnej miere už vynaloženú prácu a energiu, ktoré sme spoločne do príprav tohtoročných projektov investovali,“ dopĺňa župa, pričom hovorí, že o finálnom rozhodnutí bude opäť informovať prostredníctvom webovej stránky  www.tvorimekraj.sk či Facebookového účtu ´Tvoríme kraj´.

Ak ste ešte nezachytili, čo je to participatívny rozpočet Trnavského kraja, kliknite SEM. Dočítate sa o čo ide, ale aj to, ako vyzeralo tohtoročné stretnutie v Piešťanoch.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín