Piešťanské rehabilitačné centrum ponúka ubytovanie aj personál pre potreby karantény

  • Kraj / Kultúra a spoločnosť / Nezaradené / Piešťany / Spravodajstvo
  • 21. marca 2020, 18:08

Cítime spoločenskú zodpovednosť pomôcť krajine, ktorá sa pripravuje na kulmináciu pandémie a bezpečie pacientov bude chrániť ich životy. Chceme poskytnúť uvoľnený priestor a naše kapacity na momentálne najsprávnejší účel.

(Autor: startitup.sk)

V SÚVISLOSTI S KORONA-KRÍZOU PONÚKA REHABILITAČNÉ CENTRUM SVOJE PRIESTORY PRE POTREBY BEZPEČNEJ STAROSTLIVOSTI O TÝCH, KTORÍ TO NAJVIAC POTREBUJÚ. 

ADELI Medical Center pracuje na zlepšení zdravia najzraniteľnejších skupín pacientov z celej Európy.

S plnou vážnosťou a pokorou vnímame súčasný boj vládnych inštitúcií a našich spoluobčanov  s novým koronavírusom.  V našich telocvičniach a ambulanciách po 15 –tich rokoch nepretržitej prevádzky zostal stáť čas. Cítime spoločenskú zodpovednosť pomôcť krajine, ktorá sa pripravuje na kulmináciu pandémie a bezpečie pacientov bude chrániť ich životy.Chceme poskytnúť  uvoľnený priestor a naše kapacity na momentálne najsprávnejší účel.

Oznamujeme a ponúkameubytovacie kapacity 250 stálych lôžok v 128 samostatných izbách s príslušenstvom, kapacitu jedálne 190 ľudí a podľa možností i tím zdravotníckych pracovníkov pre potreby Ministerstva zdravotníctva SR, Ústredného krízového štábu a Úradu verejného zdravotníctva SR pre zvládnutie situácie pri karanténnych opatreniach, nutných pre občanov Slovenskaa na účely, ktoré táto krajina potrebuje zvládnuť pre ochranu tých najslabších.

Pri zabezpečení všetkých epidemiologických opatrení pre ochranu našich zamestnancov, sme pripravení poskytnúť vyššie uvedené  kapacity okamžite. 

ADELI Medical Center

V prípade otázok a konzultácii som Vám ja a odborný personál kedykoľvek k dispozícii.

Ing. Jozef JAURA

Konateľ spoločnosti ADELI s.r.o.

M: 0910 837 312
E: jaura@adelicenter.eu

0 Shares
Súvisiace články

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek