Tragický týždeň: Traja muži pod vlakom, dvaja neprežili

Nielen depresívne počasie, ale aj rôzne vážne sociálne i osobné súvislosti zrejme spôsobili, že od soboty 22. februára do soboty 29. februára sa na železničných koľajniciach v Piešťanoch ocitli tri telá mužov, ktorí chceli pravdepodobne skoncovať so životom. Dvaja boli z Piešťan, jeden z okresu Topoľčany. Dvaja stret s vlakom neprežili.

ilustračné foto (Autor: vd)

V sobotu 22. februára krátko po polnoci zavolali piešťanských hasičov na železničnú trať do Piešťan k tragédii. Pri strete s lokomotívou rýchlika, ktorý tadiaľ prefrčal v piatok okolo 21.30 h, prišiel o život 66-ročný muž z okresu Topoľčany. Utrpel totiž zranenia nezlučiteľné so životom.

Keď iní ľudia v stredu 26. februára sadali k obednému stolu, zahynul v koľajisku na železničnej stanici 52-ročný Piešťanec. K tragickej udalosti opäť zavolali aj hasičov. I tu lekár skonštatoval úmrtie.

Šanca na život, šťastie v nešťastí – aj tak by sa dal charakterizovať prípad, keď pod vlakom ostal rovno na železničnej stanici v sobotu 29. februára okolo pol desiatej večer ležať asi 56-ročný Piešťanec. Zranený bol pri vedomí, privolaní hasiči ho vytiahli spod vagóna, odovzdali záchranárom a tí ho odviezli do nemocnice. Muž údajne zrážku prežil.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav