Zažiadalo sa im zaplatenej lásky miesto toho ich len okradli

Policajti prijali viacero trestných oznámení od mužov, ktorí mali byť oklamaní a okradnutí. Polícia pri domovej prehliadke v okrese Piešťany zaistila viacero stôp, ktoré budú podrobené znaleckému skúmaniu.

Vyšetrovateľ obvinil z uvedených skutkov 6 Trnavčanov, z toho 4 ženy a jedného 15 ročného mladistvého. (Autor: FB polícia)

Páni si cez internetovú komunikáciu dohodli služby a nasledovalo stretnutie na byte. Tam ich žena požiadala, aby išli do kúpeľne a za ten čas ich okradla. V izbe boli už nachystaní jej komplici, ktorí sa mužom začali vyhrážať. Obetiam brali mobilné telefóny a peniaze, ktoré potom minuli pre vlastnú potrebu. Polícia však pri domovej prehliadke v okrese Piešťany zaistila viacero stôp, ktoré budú podrobené znaleckému skúmaniu.

Vyšetrovateľ obvinil z uvedených skutkov 6 Trnavčanov, z toho 4 ženy a jedného 15 ročného mladistvého. Traja z nich sú obvinení zo zločinu lúpeže formou spolupáchateľstva a zároveň boli niektorí obvinení aj z krádeže. 33 ročná Lenka D. a 24 ročný Erik T. sú naďalej v cele policajného zaistenia, až do rozhodnutia súdu o väzbe. O tej by sa malo rozhodovať v najbližších hodinách.

TS KrPZ Trnava

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín