JUMPING OPEN AIR Párty: Skákacím maratónom privítajú máj. Pridajte sa!

Už viete, čo budete robiť v piatok 1. mája? SJU FITNESS PN totiž pripravuje tradičnú oslavu príchodu tohto krásneho mesiaca športovým podujatím – cvičením na trampolínkach pod holým nebom – JUMPINGOM. Pridajte sa a okrem športového zážitku si odnesiete aj dobrú náladu.

JUMPING OPEN AIR Párty – 1.Máj Vitaj bude už v poradí 7. ročník párty nesúcej tento názov.  Prvé dve akcie sa konali na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom, ďalšie ročníky už v Piešťanoch na Lodenici. Práve tam sa uskutoční aj očakávaný 7. ročník.

Každoročne pribúdajú noví fanúšikovia tohto podujatia, prichádzajú jumperi nielen zo Slovenska, ale aj z Česka či Rakúska. Organizátori preto očakávajú vysokú účasť cvičiacich i tento rok a veria, že prekonajú 200vku.

Prostredie Lodenice je na takéto masové podujatia ideálne. Zúčastniť sa môžu všetci, ktorí si radi zaskáču štvorhodinový maratón s minimálne desiatimi profi inštruktormi a inštruktorkami.

Viac informácií o akcii a info o rezerváciách trampolín nájdete na Facebooku v udalosti alebo na tel. č. Sju 0949 759 901.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav