POLÍCIA: Počas silvestrovskej noci zasahovala na cestách. Dôvodom bol alkohol za volantom

Ako na nový rok, tak po celý rok? Takto radšej nie!
Zopár ťažkých po silvestrovských návratov. Len pol hodinu po polnoci na nový rok zasahovali policajti v Špačinciach. Hodinu a pol po polnoci pri dopravných nehodách v Hlohovci a pred treťou ráno v Čáčove. Jeden vodič fúkať odmietol, jedného doteraz nenašli a dvaja nafúkali nad jedno promile.


26-ročný vodič s 2,15 promile alkoholu v krvi narazil do zaparkovanej Kie a následne do bytovky. (Autor: KrPZ Trenčín)

Na konci Špačiniec sedel vodič pod vplyvom alkoholu v naštartovanom a nabúranom aute. Policajtom sa priznal, že šoféroval a aj havaroval. Odmietol vykonať dychovú skúšku, preto bol predvedený na políciu, kde je realizovaný za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky, tak, ako keby nafúkal nad 1 promile.

Hodinu a pol po polnoci došlo v Hlohovci k dopravnej nehode, pri ktorej narazila Škoda Octavia do pouličného osvetlenia a do zaparkovaného VW Polo. Na mieste nehody sa nikto nenachádzal, po vodičovi auta polícia pátra.

Vzápätí riešila polícia v Hlohovci ďalšiu dopravnú nehodu. 26-ročný vodič narazil do zaparkovanej Kie a následne do bytovky. V rukách policajtov skončil s 2,15 promile.

Pred pol treťou zastavili dopravní policajti pri dohľade nad bezpečnosťou na cestách v Čáčove 36-ročného vodiča auta, ktorý nafúkal 1,46 promile. V ďalšej opitej jazde mu zabránili a presunuli ho do bezpečia policajnej stanice.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava