Zachraňovali dieťa zamknuté v kúpeľni a pomáhali pri nehodách

  • Nezaradené
  • 18. decembra 2019, 10:00

Piešťanskí hasiči v uplynulom týždni pomáhali pri troch dopravných nehodách, riešili podozrenie na únik plynu a otvárali aj dvere na kúpeľni, v ktorej sa zamkol dvojročný chlapec.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA (Autor: KRPZ)

V pondelok 9. decembra ráno vyrážali hasiči k dopravnej nehode za Jalšovým. Zrazili sa tu dve osobné autá s kamiónom. Nehoda sa obišla bez zranení, a tak hasiči na vozidlách urobili len protipožiarne opatrenia.

Večer v ten istý deň išli do Boroviec k ohlásenému úniku plynu. Priestor zmerali, no únik plynu sa nepotvrdil.

V utorok 10. decembra vo večerných hodinách hasičov privolali k nehode na Bratislavskej ceste v Piešťanoch. Nik sa pri nej nezranil, odniesli si to len plasty a plechy.

Na druhý deň sa stala opäť drobná nehoda, tentoraz na Žilinskej ceste. Hasiči urobili protipožiarne opatrenia a odstránili uniknuté prevádzkové kvapaliny.

V sobotu 14. decembra podvečer privolali hasičov na Ulicu Mateja Bela, kde sa v kúpeľni zamklo dvojročné dieťa. Hasiči dvere otvorili. Aj v tomto prípade sa nikomu nič nestalo.

(pror)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava