Miklík bude hrať za Topoľčany do konca sezóny

Jedenásť dní pred Vianocami si mohli fanúšikovia topoľčianskeho hokeja rozbaliť predčasný darček pod ľadovým stromčekom. Skúsený útočník Michel Miklík, ktorý len nedávno prišiel do klubu, vyčaril Žochárom úsmev na tvári aj na piatok trinásteho. Prvoligistovi sa 37-ročný zakončovateľ upísal do konca sezóny 2019/2020.


Piešťanský hokejista je v prvoligových Topoľčanoch spokojný. © HC Topoľčany

„Je to potvrdené! Michel Miklík si bude do konca tohtoročnej hokejovej sezóny obliekať dres HC Topoľčany. Vedenie klubu dnes podpísalo s hráčom zmluvu do konca sezóny. Prajeme mu veľa šťastia, sezónu bez zranení a nech mu to padá do súperovej bránky,“ napísali žlto-červení na svojej oficiálnej webovej stránke i sociálnej sieti Facebook.

Rodák z Piešťan a držiteľ striebra z MS 2012 začal aktuálnu sezónu v drese bratislavského Slovana. V Tipsport lige ale nebol spokojný so svojimi výkonmi. V 15 zápasoch dosiahol bilanciu 1+7. Po presune do SHL pookrial a už po deviatich odohraných dueloch má na konte 12 kanadských bodov (6+6). Hoci ešte nedávno avizoval, že sa nebude brániť ponukám zo zahraničia, nakoniec uprednostnil zotrvanie v prostredí, ktoré si zamiloval. (th/ts)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj