Topliga má na programe semifinálové zápasy

Súboj o playoff bol napínavý až do posledných zápasov. Defintívne zloženie semifinálových dvojíc sme sa dozvedeli až po poslednom hracom dni základnej časti.

Ilustr. foto © Topliga Piešťany

Už dávnejšie si účasť v play off TOP liga Piešťany zabezpečil suverénny víťaz základnej časti tím Varion. Ten prešiel základnou časťou bez zaváhania a v 10 zápasoch zaznamenal plných 30 bodov s vysokým skóre 90:19. Varion si poradil s každým súperom, ktorý sa mu postavil do cesty a základnou časťou prešiel s veľkou ľahkosťou. Práve však jeho semifinálový súper MVSHLA S.C. im spôsoboval jedny z najväčších problémov.

Druhým tímom, ktorý si zabezpečil playoff v predstihu je druhý tím tabuľky základnej časti HPN Stars. Ten vyhral 8 z 10 zápasov, zaváhal iba so suverénnym tímom Varion a body si delil po remíze 3:3 s 365Gym Team. Tento tím je práve semifinálovým súperom HPN Stars a teda očakávame opäť veľmi vyrovnaný zápas, v ktorom možno uvidíme aj penaltový rozstrel.

Tretím tímom po základnej časti, ktorý sa predstaví v playoff je 365Gym Team. O jeho postupe sa defintívne rozhodlo v prvom zápase 11. kola a svoj posledný zápas v základnej časti si teda mohol už iba užiť. 365Gym Team mal kostrbatejší štart do sezóny, ku koncu už ale porážal svojich súperov suverénne a nakoniec jediný tím, ktorý ho dokázal poraziť bol suverén Varion. Základnú časť ukončil s bilanciou 6 víťazstiev, 3 remízy, 1 prehra. Práve forma 365Gym Team, najvyšší počet remíz spomedzi všetkých tímov a remízový vzájomný zápas s HPN Stars v základnej časti sľubuje veľmi vyrovnaný semifinálový duel.

Posledným tímom, ktorý si zaistil postup do playoff je MVSHLA S.C. Tento tím začal sezónu kontumačným víťazstvom nad FC Cande, následne ako je u tohto tímu zvykom odohral množstvo herne aj výsledkovo vyrovnaných zápasov s viacerími súpermi bez rozdielu tabuľkového postavenia. Po prehrách s Varion, FC Dart a 365Gym Team už ani samotný hráči tohto tímu miestami neverili v postup. Šťastena však bola na ich strane a nakoniec s 18 bodmi a bilanciou 6 víťazstiev, 4 prehry postupujú do playoff zo štvrtého miesta, kde ich čaká najťažší možný súper Varion.

Program semifinále (Streda 4.12.)

19:00 Varion –  MVSHLA S.C. 20:00 HPN Stars –  365Gym Team

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava