Zadržali opitú vodičku, ktorá pľula a kopala do policajtov

Dvadsaťjedenročná žena išla v skorých ranných hodinách na aute BMW 320 po Ulici Jána Hollého v Trnave. V križovatke narazila do auta Škoda Roomster, ktoré išlo pred ňou. Pri policajnom zákroku sa správala vulgárne, pľula a kopala do policajtov.


Opitá rozbíjala autá (Autor: KrPZ)

Vodič sa snažil ženu ešte zastaviť, tým že sa postavil pred jej auto, vodička však doňho narazila a vzápätí pokračovala v jazde ďalej cez Ulicu Hornopotočnú, kde vošla do zákazu. Opäť nezvládla riadenie a narazila do ďalšieho zaparkovaného auta.

Policajti ju vyzvali, aby sa podrobila dychovej skúške na alkohol a v dychu jej namerali najskôr 0,99 mg/l a neskôr 0,90 mg/l alkoholu v dychu. Mladá žena sa k policajtom správala vulgárne, počas zákroku pľula na policajtov a kopala do nich. Za použitia pút ju policajti nakoniec eskortovali do cely policajného zaistenia.

Po vytriezvení ju poverený policajt obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a spis predložil v tzv. super rýchlom konaní na súd. Vodiča, ktorý sa ju snažil zastaviť, ošetrili po incidente jednorazovo v nemocnici. O vine a treste bude rozhodovať súd v najbližších hodinách.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava