18-ročný mladík sa vysmieval polícii na internete, dostal za to pokutu

Počas šoférovania si osemnásť ročný mladík mobilom odfotil pokutové bločky a fotku zavesil na oficiálny policajný účet na Instagrame. Policajti mu tak už k zaplateným 80 eur za prekročenú rýchlosť vyrubili dodatočný doplatok 40 eur.


Týmto skvelým výtvorom sa "pochválil" oficiálnemu profilu Policajného zboru na Instagrame. (Autor: FB Polícia SR)

„Ešte v septembri dostal 18-ročný vodič pokutu za rýchlosť vo výške 80 eur. Následne pokračoval v jazde, počas ktorej si odfotil pokutové bločky. V tej chvíli išiel podľa tachometra približne 90 km/h – v jednej ruke držal bločky, v druhej mobil. Týmto skvelým výtvorom sa „pochválil“ oficiálnemu profilu Policajného zboru na Instagrame a popri ironickej poznámke neváhal použiť emotikon vztýčeného stredného prstu,“ uvádza slovenské polícia vo svojom stanovisku na sociálnej sieti.

Vzápätí bol vodič správcom účtu oficiálne na Instagrame Policajného zboru upozornený, že jeho správanie bude riešené. A tak sa aj stalo. Za svoje frajerstvo dostal dodatočnú pokutu 40 eur. „Okrem toho si získal takú povesť vo svojom okrese, že pre policajtov určite bude aj v budúcnosti neprehliadnuteľný,“ píše ďalej polícia.

Na celom prípade je zarážajúce, že ide o čerstvého, 18-ročného vodiča. „Na miesto toho, aby dodržiaval pravidlá cestnej premávky, respektíve mal aspoň pokoru pri svojom prvom  priestupku, tak má odvahu zaútočiť verejne voči Policajnému zboru a to tak, že sa pochváli ďalším priestupkom. Čo z tohto vodiča vyrastie?“ uzatvára svoje vyjadrenie slovenská polícia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava