Hlboké výtlky na Bratislavskej opravili

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 17. júna 2019, 18:00

Minulý týždeň sme v Piešťanskom týždni uverejnili článok o hlbokých výtlkoch na Bratislavskej ceste v Piešťanoch, ktoré sa dlhší čas nachádzali približne na úrovni vjazdu na parkovisko k predajni Kaufland. A i keď naše otázky zostali nezodpovedané, výtlky sú od minulého týždňa opravené.

Diery vo vozovke takto „zalepili“. (Autor: am)

Niekoľko týždňov znepríjemňovali jazdu vodičom zväčšujúce sa jamy v asfalte, ktoré sa nachádzali na Bratislavskej ceste pri sídlisku Adam Trajan len kúsok za zákrutou v smere od polikliniky do mesta. Domáci si na „ementálovú“ cestu pomaly zvykli a výtlky automaticky obchádzali. Horšie to mali vodiči, ktorí cestu nepoznajú. Pri vjazde do niektorej z jám im pritom hrozilo „kvalitné“ poškodenie auta.

Správcovi vozovky, ktorým je Slovenská správa ciest, sme preto zaslali otázky, či plánuje komunikáciu opraviť. A napriek tomu, že odpoveď nám neprišla, diery sú razom zaplnené. Otázne síce je, ako dlho takáto záplata na frekventovanej ceste vydrží, avšak je to určite lepšie, ako roky čakať na celkovú opravu vozovky. Táto tepna by si opravu zaslúžila, stačí sa pozrieť len niekoľko metrov ďalej za svetelnú križovatku. Tamojší úsek je plátaný už azda stýkrát.

(am)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava