Richard Müller, Michael Kocáb a Ondřej Soukup zavítajú aj do Piešťan!

  • Kultúra a spoločnosť
  • 1. apríla 2019, 17:00

Skvelá správa pre hudobných fajnšmekrov! Trio výnimočných hudobných osobností – Richard Müller, Michael Kocáb a Ondřej Soukup zavíta v rámci svojho spoločného turné aj do Piešťan. Fanúšikovia sa na ich „Šansóny a iné piesne“ môžu tešiť v novembri.

Richard Müller, Michael Kocáb a Ondřej Soukup  sa síce poznajú už desaťročia, no na spoločné turné sa vyberú prvýkrát.

„S týmto nápadom prišiel môj manažér a kapelník Juraj Kuchárek. Mne sa to zdalo ako veľmi dobrý nápad. Michaela Kocába si veľmi vážim a mám ho rád, rovnako ako aj Ondřeja Soukupa, a úprimne sa teším, že spolu strávime skoro pol roka,“ vysvetľuje pozadie vzniku nápadu Richard Müller.

Repertoár bude pozostávať zo šansónových piesní z autorskej dielne Hapka/Horáček, s tematicky nosným albumom „V penziónu svět“, ale pridajú aj nejaké overené „odpalováky“. Michael Kocáb aj Ondřej Soukup sú české hudobné legendy, ktoré majú na konte množstvo hitov. Obaja sa ponuke spoločného turné s Richardom potešili.

„Richard je vynikajúci umelec, ja ho strašne uznávam. Všetky jeho koncerty bývajú veľkolepé, bude to zážitok aj pre mňa,“ vyznal sa Michael Kocáb.

„Obaja patria k tej inteligentnejšej časti našej spoločnej pop-kultúry. Ja som skladateľ, nie „performer“, a tak sa našej spolupráce trochu bojím, ale na druhej strane sa na ňu aj veľmi teším,“ uzavrel Ondřej Soukup.

Výnimočné trio precestuje Česko a Slovensko doslova krížom krážom. Piešťany navštívi 20. novembra. Lístky sa dajú zakúpiť v sieti Predpredaj

Richard Müller, Michael Kocáb, Ondřej Soukup – Šansóny a iné piesne už20.11. 2019, PIEŠŤANY – Dom umenia

ts

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav