Pri Drahovciach zrážka auta s kamiónom

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 18. februára 2019, 17:00

Piešťanskí hasiči zasahovali minulý týždeň pri troch požiaroch. Horelo na futbalovom ihrisku v Piešťanoch, v Ratnovciach pri rodinnom dome i pri železničnej trati. Na začiatku tohto týždňa vyrážali k nehode do Drahoviec.

Takto dopadol automobil značky Kia po zrážke s kamiónom. © KR HaZZ Trnava

Na Kuzmányho ulici v Piešťanoch sa v piatok 15. februára rozhorela rozvodná skriňa. Bolo to v mieste futbalového ihriska PFK pod elektrickým stožiarom. Ešte pred príchodom hasičov požiar zlikvidovali hráči. Hasiči odpojili elektrický prívod a odporučili revíziu zariadenia.

V Ratnovciach sa v sobotu 16. februára pri rodinnom dome rozhorel naukladaný odpad. Plno dymu sa dostalo aj do domu, takže hasiči najskôr uhasili oheň a potom odvetrali vnútorné priestory domu pomocou pretlakovej ventilácie.

Oheň sa rozhorel aj v nedeľu 17. februára podvečer pri železničnej trati v Piešťanoch. Hasiči požiar, ktorý po obvode dosahoval asi štyridsať metrov, zlikvidovali pomocou vysokotlakového prúdu vody.

Pri majeri v Drahovciach sa v pondelok 18. februára ráno zrazil kamión s osobným autom zn. Kia. Obe vozidlá šli od Piešťan na Drahovce, len kamión odbočoval, pričom došlo k zrážke. Presné príčiny nehody objasní polícia.

(vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav