Čo prináša najnovšie vydanie

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 8. januára 2019, 09:00

Nový primátor Peter Jančovič našiel v suteréne mestského úradu ďalšie tisícky výtlačkov nepoužiteľného propagačného materiálu nakúpeného z peňazí Rezortu Piešťany v minulom roku. Informoval o tom členov valného zhromaždenia spoločnosti. Predsedu predstavenstva Petra Tremboša zároveň vyzval, aby si tento neaktuálny a nepoužiteľný materiál prišiel prevziať.

Nové vydanie Piešťanského týždňa. © apt

Po silvestrovskej zábave i vítaní nového roka ohňostrojom a stovkami petárd, ktoré lietali aj popod nohy oslavujúcich Piešťancov či do adventného venca na Winterovej ulici, bolo mesto už prvého januára večer ako vymydlené. Viac sa dočítate na strane 4.

Prepadnutá cesta a uprostred šachtový poklop! Dôsledok? Odtrhnutý výpustný uzáver olejovej vane a vytečenie celej olejovej náplne. Čo s tým a kto to zaplatí? Dočítate sa na strane 3.

Volebný rok 2018 nebol v piešťanskej politike žiadna nuda. Niesol sa v znamení podivných kšeftov v Oblastnej organizácii cestovného ruchu Rezort Piešťany, ale aj v zásadnej obmene politických lídrov, ktorí ovládali kúpeľné mesto posledné štyri roky. Politický sumár roka nájdete na stranách 8-9.

Záver minulého roka priniesol mnoho úspechov aj športovcom z nášho regióna.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel