Hokejoví prípravkári vyhrali domáci Havran Cup 2018

  • Hokej / Šport
  • 14. decembra 2018, 14:00

Na zimnom štadióne v Piešťanoch sa v sobotu konal vianočný turnaj Havran Cup 2018 pre hokejových prípravkárov ročníka 2011 a mladších. Podujatia sa zúčastnilo osem družstiev zo Slovenska a Moravy.

Družstvo HK Havrani „A“ obsadilo na turnaji prvé miesto. © Peter Bohuš

V skupine A sa stretli vo vzájomných zápasoch HK Havrani Piešťany „A“, Slovan Bratislava, Třinec a Uherské Hradiště, v skupine „B“ to boli domáci HK Havrani „B“, Trnava, HOBA Bratislava a Nový Jičín. Počas celého dňa si mladí hokejisti zahrali do sýtosti a výborne si počínali Havrani „A“, ktorí skončili na prvom mieste a zlatý pohár ostal doma.

Výsledky:

A-skupina: HK Havrani „A“ – Slovan Bratislava 4:1, HK Havrani „A“ – Uherské Hradiště 6:2, HK Havrani „A“ – Třinec 5:2

B-skupina: HK Havrani „B“ – HOBA Bratislava 2:2, HK Havrani „B“ – Nový Jičín 0:7, HK Havrani „B“ – Trnava 0:6

Po odohratí stretnutí v skupine si HK Havrani „B“ zmerali sily s Uherským Hradišťom o 5.-6. miesto, prehrali 0:12 a umiestnili sa na šiestej priečke. HK Havrani „A“ v zápase o prvé miesto zdolal tím z Nového Jičína a tešil sa zo zlatých medailí.

Za HK Havrani „A“ boli nominovaní títo hráči: Centár, Mišík, Učeň, Vlha, Strečanský, Vavrík, Chudá, Široký, Košinár a Chippa. Za HK Havrani „B“ boli nominovaní: Telenický, Dolník, Gabriš, Klučár, Poláčik, Čujko, Urban, Šiška, Kubáň, Ferkodič, Lušňák, Hattaš, Uváčik, Rusnák a Klein.

(th)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava