VIDEO: Martin Jakubec roztancoval námestie

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 9. decembra 2018, 22:49

Vianočné trhy v Piešťanoch úspešne pokračujú. Na Námestie slobody minulý týždeň prilákal stovky návštevníkov Mikuláš, ale aj Pieščanský rýnek a večerný hudobný program. Najväčším lákadlom bol koncert Martina Jakubca, ktorý skončil na výbornú.

(Autor: am)

V piatok sa námestí roztancoval dav s kapelou Gipsy Elegance, ktorej predchádzalo vystúpenie skupiny Už sa to rysuje. V sobotu sa na pódiu predviedla Meluzína, po nej rockeri The Butchers a tiež spevák Noel McCarthy s kapelou.

Záver sobotňajšieho programu však patril kráľovi šlágrov Martinovi Jakubcovi, ktorý nám pred dvomi rokmi poskytol zaujímavý rozhovor.

Už pred začiatkom koncertu ho pod pódiom čakali stovky zvedavých divákov, ktorí už sa o pol ôsmej nevedeli dočkať, kedy maestro odpáli svoju šou. M. Jakubec sa publiku najprv prihovoril, vysvetlil im ako to bolo s jeho „svadbou“ a napokon sa prítomní dočkali i pesničiek. Nechýbali vianočné koledy, ale aj starinky ako Nemám auto, nemám motorku alebo Malvína.

Spevák v priebehu poldruha hodiny trvajúcej šou roztancoval azda celé námestie, a to nielen pod pódiom, ale aj v jeho okrajových častiach. V závere programu si niektorí dokonca aj priamo na javisku strihli tanec na hit Jede, jede, mašinka. Sobotňajšia zábava napriek predchádzajúcim negatívnym reakciám vyvrcholila v tom najlepšom zmysle slova a vysmiati diváci si koncert skutočne užili.

A užil si ho i spevák. Ako nám po koncerte prezradil, Piešťany miluje – či už vystupovanie v Dome umenia, mestskom kultúrnom stredisku, alebo teraz už i na trhoch. Ľudia sa počas jeho vystúpenia dobre zabavili, a to je najdôležitejšie.

(am)

 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava