Predstavili vedenie Asociácie športových klubov Piešťany

  • Šport / Ostatné športy
  • 21. septembra 2018, 12:00

Asociácia športových klubov Piešťany predstavila členov výkonného výboru a prezidenta združenia, ktorí boli zvolení na kongrese. Zároveň sa v rámci prezentácie dotkla viacerých tém, ktorými sa bude v najbližšom období zaoberať.

Do združenia vstúpila väčšina piešťanských klubov.

Do čela športových klubov bol zvolený Peter Bohuš, ktorý sa najväčšou mierou zaslúžil o vznik asociácie. Členmi výkonného výboru sa stali za kolektívny šport Branislav Macejka a Ján Stachura, za individuálny šport Martina Hrdinová a Jozef Drahovský a za zástupcu športu pre všetkých bol zvolený Ladislav Beleščák. Po kongrese sa konalo zasadnutie novozvoleného výkonného výboru, na ktorom bola za viceprezidentku združenia zvolená M. Hrdinová. Známi sú aj členovia dozornej rady – Tibor Macko, Erik Hlavatý a Peter Palec.

Okrem smerníc prijali na kongrese tiež strategické ciele na rok 2018. Priaznivci športu sa môžu tešiť na semináre, nábory a akcie pre deti či širšiu verejnosť. Pribudne webový informačný portál o športe v meste, ktorý tiež prinesie informácie zo septembrovej konferencie ŠPORT QUO VADIS v Piešťanoch, konanej pod odbornou garanciou Jána Filca.

Vedenie združenia zároveň dostalo mandát od klubov, aby pracovalo na naplnení najvýznamnejšieho cieľa, ktorým je výrazné zvýšenie priamej finančnej dotácie mesta na podporu športu.

(th)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela