Nekúpiš bony? Po čom?

Aj vy ste chodili do piešťanského Tuzexu na rifle, značkové trigovice, bielizeň, kávu, čokoládu, žuvačky a koňaky? Ak áno, iste sa pohľadom potešíte na budovu, kde naposledy Tuzex sídlil. Je tam opäť. Starý známy – dobrý luxusný Tuzex. Bony už ale nezháňajte. Ostali len v našich hlavách.

Budove niekdajšieho Tuzexu opäť vrátili jej pôvodný názov, no pridali ešte dodatok - Bussiness centrum. (Autor: vd)

Terajší Tuzex slúži ako biznis centrum. Vojdúc do priestorov si návštevník môže všimnúť, že svoje prevádzky tu ohlasuje už sedem rôznych spoločností.

Poslanci na svojom júnovom zasadaní rokovali  o prenájme viac ako štyritisíc metrov štvorcových plochy pri objekte bývalého Tuzexu. Budovu získali do vlastníctva Marek a Eva Bučkovci, premenili ju na priestory obchodu a služieb. Nesie meno Tuzex Business centrum. Uvidíme, ako sa mu bude dariť. Nuž, vitaj, milý Tuzex, už dávno sme ťa nevideli a takmer na teba zabudli. Pre tých neskôr narodených, budova Tuzexu sa nachádza pri autobusovej stanici – na Ul. Andreja Hlinku. Ide sa tadiaľ na Mojmírku.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek