Piešťanke darovali 700-eurový šek

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 17. septembra 2018, 20:00

Piešťanské spoločnosti sa spojili pre dobrú vec. Firma Klimatech a rehabilitačné centrum Possibilitas sa rozhodli dobročinným predajom známych jojo hračiek vyzbierať finančné prostriedky na liečbu v rehabilitačnom centre. Vďaka dobrým ľuďom, ktorí za jojo zaplatili dobrovoľný príspevok, bola výsledná suma napokon 700 eur.

Veronika Bittnerová sa zo šeku veľmi tešila. (Autor: am)

Nového adresáta 700-eurového šeku napokon losovali spomedzi všetkých klientov centra Possibilitas. Víťazkou sa stala 28-ročná Piešťanka Veronika Bittnerová, ktorá sa narodila s diagnózou detská mozgová obrna. Z výťažku z predaja sa veľmi tešila a srdečne ďakovala všetkým ľuďom, ktorí jej týmto spôsobom opäť pomohli napredovať. „Ľudia s dobrým srdcom ešte existujú a vedia si navzájom pomôcť. Verím, že aj vďaka nim to ‚chodítko‘ raz dám,“ povedala Veronika, ktorá rehabilitačné centrum navštívila už niekoľkokrát a vraví, že je tam vždy dobrá nálada, atmosféra a skvelí fyzioterapeuti. „Zakaždým mi to ukáže, že dokážem niečo, čo som ani ja sama doteraz netušila,“ dodala Veronika.

(am)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava