Rezerva mužov tretia, ženy štvrté

  • Šport / Tenis
  • 1. júla 2018, 20:00

Tenisový klub Kúpele Piešťany mal v tejto sezóne v súťažiach družstiev dospelých dva tímy mužov. Kým „áčko“ z extraligy vypadlo, rezerva hrala v druhej lige. V nej napokon skončila na treťom meste. V prvej lige žien obsadilo „béčko“ Piešťan štvrtú priečku.

tenis ilustracka
ilustračné foto © apt

Tenisti Kúpeľov „B“ si bronz zabezpečili v predposlednom štvrtom kole, v ktorom zdolali doma DRACI Matúškovo „B“ 5:2. V dvojhre po bode získali Miloš Karol, Adrián Kopál a Filip Urbánek, zvyšné dva body si vybojovali dvojice Marek Hrehorčík s Urbánkom a Kopál s Karolom vo štvorhre. V záverečnom piatom kole prehrali Piešťanci v Dúbravke 1:6, keď jediný bod uhral Peter Ondrej.

Prvá tenisová liga žien sa na rozdiel od extraligy hrala len na šesť zápasov – štyri dvojhry a dve štvorhry, preto sa mohla zrodiť aj remíza 3:3. Do tabuľky si pripísalo bod to družstvo, ktoré vyhralo celý zápas na sety.

Takýto rezultát dosiahlo piešťanské „béčko“ v predposlednom kole v Dunajskej Strede, kde každé družstvo vyhralo po tri zápasy. Na sety boli v pomere 7:6 úspešnejšie hráčky Kúpeľov. O body rezervy extraligistu sa postarali sestry Ema a Terézia Baraniakové, ktoré vyhrali svoje dvojhry a tretí bod pridali vo štvorhre.

V záverečnom kole vyhrali doma Piešťanky nad družstvom Pepas Slovenská Ľupča 5:1. V dvojhrách bodovali Tatiana Šimová a sestry Baraniakové, vo štvorhrách uspeli T. Baraniaková s Alexandrou Grácovou a Šimová s E. Baraniakovou.

(šg)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav