Bankové služby poskytujú všetkým a v nových priestoroch

  • Nezaradené
  • 29. mája 2018, 17:28
  • Autor:Gabo Kopúnek

Finančné produkty Poštovej banky, a. s., sú už dostupnejšie aj obyvateľom Piešťan. V budove legendárneho PRIORU je už síce nová pobočka Poštovej banky otvorená takmer mesiac, slávnostný okamih však nastal za plnej prevádzky v pondelok 21. mája za účasti čelných predstaviteľov banky i jej dcérskych a maklérskych spoločností.

Piešťanská pobočka Poštovej banky je 52. v poradí. Ako v príhovore poznamenal jej generálny riaditeľ Andrej Zaťko, inak rodák z Piešťan, v pláne otvoriť pobočku v kúpeľnom meste mali už skôr, no hľadanie vhodných priestorov trvalo takmer tri roky. Rovnaké obdobie je v čele banky aj A. Zaťko, takže otvorenie pobočky bolo i jeho prioritou.
„Za posledné tri roky prešla Poštová banka veľkou modernizáciou. Nebola to len zmena vizuálneho štýlu či loga, cieľom bola zmena pobočiek na moderné, svieže pracoviská, ktoré budú poskytovať tie najlepšie služby pre čo najviac obyvateľstva,“ uviedol generálny riaditeľ A. Zaťko s tým, že vďaka 1500 pracoviskám Slovenskej pošty sú základné bankové operácie poruke väčšine občanov.

Najnovšia pobočka Poštovej banky sídli na prízemí budovy piešťanského Prioru.

V rámci tejto širokej siete funguje na Slovensku 250 špecializovaných pracovísk, kde môže klient vykonať základné bankové operácie. „Pobočková sieť slúži pre zložitejšie operácie ako pôžičky a hypotéky, investovanie či poradenstvo. Postupne sa blížime k ich finálnemu počtu, ešte na Slovensku otvoríme tri či štyri nové,“ konštatoval A. Zaťko.
Piešťanská pobočka je zaujímavá aj tým, že nesídli v samom centre mesta ako iné kamenné bankové domy. „Sme radi, že sme v tomto objekte. Síce sa netlačíme v centre, ale sme poruke bežným občanom. Pridanou hodnotou tejto pobočky je dostupnosť a parkovanie, čo je v prípade centra mesta veľký problém. Občanom zároveň ostáva k dispozícii pracovisko na pošte,“ podotkol A. Zaťko.
Profesionálnu starostlivosť poskytuje klientom šesťčlenný kolektív.

Nová pobočka nechce klientov prilákať len vzhľadom, ale hlavne službami. „Naším cieľom je konkurovať iným najlepšou ponukou pre klienta. Napríklad poskytujeme ľuďom hypotéky s jednopercentným úrokom s fixáciou na päť rokov alebo veľmi výhodné produkty v oblasti pôžičiek obyvateľstvu s najnižšou úrokovou sadzbou a poradenstvom,“ dodal generálny riaditeľ banky.
Otvorenie pobočky vytvorilo aj šesť nových pracovných miest. V čele kolektívu stojí riaditeľ pobočky Roman Aschengeschvantner, ktorý si spolu s hosťami jej slávnostného otvorenia zaželal, aby klientom vždy profesionálne poskytovali ten najlepší servis a aby z pobočky odchádzali vždy spokojní a s úsmevom na tvári. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav