Vyznamenanie pre Godála a Noskoviča

  • Šport / Ostatné športy
  • 2. mája 2018, 07:37
  • Autor:th

Piatkové 54. valné zhromaždenie Slovenského olympijského výboru (SOV) malo v úvode slávnostnú časť – odovzdávanie výročných ocenení SOV za rok 2017. Medzi ocenenými boli aj zástupcovia piešťanského regiónu Ján Godál a Ladislav Noskovič.

O udelení výročných ocenení a vyznamenaní rozhodol výkonný výbor SOV, valné zhromaždenie ho vzalo na vedomie. Väčšina laureátov si ocenenia prevzala osobne, niektorých ospravedlnených zastúpili predstavitelia príslušných športových zväzov. Ocenenia a vyznamenania im odovzdali prezident SOV Anton Siekel a čestný prezident SOV František Chmelár.

Ján Godál

Bronzový odznak SOV si prevzal aj dlhoročný dobrovoľný športový a olympijský funkcionár Ján Godál z Moravian nad Váhom, člen bývalej Olympijskej spoločnosti Slovenska, v rokoch 1996-2004 člen výboru Slovenskej olympijskej akadémie, dlhoročný aktívny člen Trnavského olympijského klubu, v súčasnosti poverený jeho riadením. Dlhodobo presadzoval rozvoj masového športu, či už založením sídliskovej TJ, alebo ako poslanec mestského zastupiteľstva a člen mestskej rady v Trnave.
Plaketu SOV získal okrem iných aj Piešťanec Ladislav Noskovič, bývalý viacnásobný majster SR v atletických šprintoch a reprezentant SR v boboch, podpredseda Slovenského zväzu bobistov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava