Horela suchá tráva na Banke aj kontajner na cintoríne

  • Spravodajstvo
  • 5. marca 2018, 15:17
  • Autor:vd

Piešťanskí hasiči si okrem precvičovania záchrany človeka, ktorý sa preboril na zľadovatenej rieke, riešili aj dva požiare v Banke a v Piešťanoch i autonehody v Krakovanoch a na diaľnici.

V ostrej zákrute prevrátil v piatok 2. marca svoje vozidlo Peugeot Partner mladý vodič idúci po štátnej ceste z Trebatíc na Krakovany. Auto ostalo na streche, ale posádke sa, našťastie, nič vážnejšie nestalo. Privolaní hasiči vykonali na aute protipožiarne opatrenia a auto vrátili nazad na kolesá.
Nevšimnúť si policajnú „papuču“ na kolese, naštartovať a snažiť sa pohnúť, sa nevypláca. Sú s tým len trampoty. Zažila ich piešťanská vodička osobného auta BMW X4, ktorá mala minulý piatok svoje vozidlo nesprávne zaparkované na Ulici E.F. Scherrera, takže jej ho mestskí policajti „ozdobili“ zabezpečovacím zariadením. Na pomoc zavolali hasičov. Stačilo sfúknuť koleso a zaseknutá papuča sa dala sňať.
Pri futbalovom  štadióne v obci Banka sa neďaleko stĺpu elektrického vedenia rozhorela v nedeľu ráno suchá tráva a kríky. Požiar o veľkosti asi sto metrov štvorcových zlikvidovali hasiči vysokotlakovým prúdom. V ten istý deň horel aj veľkokapacitný kontajner v piešťanskom cintoríne na Bratislavskej ceste. Aj tento požiar zlikvidovali.
Na diaľnici pri Piešťanoch v smere na Žilinu v nedeľu 4. marca okolo pol siedmej ráno havarovali dve osobné autá Volkswagen Sharan a Land Rover. Hasiči poskytli jednej zranenej osobe prvú predlekársku pomoc, a potom sa o ňu postaral tím zo záchranky. Na autách vykonali protipožiarne opatrenia. Prípad riešila aj Národná diaľničná spoločnosť a polícia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav