Našli utopenú Drahovčanku

  • Spravodajstvo
  • 27. februára 2018, 15:55
  • Autor:vd

Piešťanskí hasiči minulý týždeň vyťahovali z vody mŕtvu ženu z Drahoviec, chytali v Piešťanoch hada, hasili kontajner v Bašovciach, zachraňovali posádku havarovaného auta v Trebaticiach aj vodičku v prevrátenom aute v Pečeňadoch.

Odchytiť hada v batohu sa v pondelok 19. februára pokúšali piešťanskí hasiči. Vzali si aj špeciálne náradie. O pomoc ich totiž požiadala vystrašená žena zo Šalgoviec. Z jej batohu sa mal ozývať sykot plaza. Pohotový hasičský tím pútal pozornosť okoloidúcich na Nitrianskej ulici, keď muž v modrej uniforme otváral batoh, pri ktorom bola pohodená kabelka. Napokon sa ukázalo, že v batohu sú len osobné veci majiteľky. Po hadovi ani chýru, ani slychu.
V madunickom kanáli Váhu v katastri Drahoviec objavili v stredu 21. februára utopenú 76-ročnú obyvateľku obce. Hasiči ju vytiahli z vody, lekár už len potvrdil jej smrť.
Po týždni sa opäť v Bašovciach rozhorel veľkokapacitný kontajner. Nachádzal sa v zbernom dvore pri cintoríne, odpad horel vo štvrtok 22. februára večer. Hasiči oheň zlikvidovali vysokotlakovým prúdom vody.
Za volantom sa môže stať všeličo nepríjemné. Na nevoľnosť pri šoférovaní takmer doplatili životom dvaja ľudia – vodič a jeho spolujazdkyňa. V piatok 23. februára ráno viezol 41-ročný muž z Dolného Lopašova staršiu ženu. Už počas jazdy sa údajne sťažoval na zlý zdravotný stav. V Trebaticiach mu prišlo nevoľno, zišiel z cesty a jeho Citroen Picasso vletel do areálu logistickej firmy a zapichol sa pod odstavený náves kamióna. Našťastie, obaja nehodu prežili, aj keď vodič so zranením.
Na Nitrianskej ulici v Piešťanoch horel v sobotu 24. februára predpoludním kontajner na triedený odpad. Požiar hasiči rýchlo zlikvidovali. V ten deň zasahovali aj na Rázusovej ulici, kde likvidovali asi päťdesiat metrov dlhú olejovú škvrnu.
V Pečeňadoch v sobotu zišlo z cesty do priekopy osobné auto značky Peugeot. Vodička z Trnavy sa druhýkrát narodila, pretože vozidlo sa prevrátilo na strechu a ona vyviazla bez zranení. Hasiči vykonali na aute potrebné opatrenia a po zdokumentovaní ho vrátili nazad na kolesá.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava