V najnovšom vydaní Piešťanského týždňa sa dočítate

  • Spravodajstvo
  • 23. januára 2018, 04:49
  • Autor:red

Posledná nádej výstavby aquaparku v Piešťanoch zakapala. Investori, na ktorých sa spoliehal primátor Miloš Tamajka i poslanci z politického klubu Spoločne pre Piešťany, skončili vo väzení pre špinavé podnikateľské aktivity.

Autá sa prevracali na strechu, šmýkali do priekop
Sneženie a šmykľavé, v niektorých úsekoch neudržiavané v celom regióne narobili vrásky mnohým vodičom. Autá sa šmýkali z ciest do priekop i polí, narážali aj do seba. V Piešťanoch sa veselo bicyklovalo, takže s kaskadérmi, ktorí sa neudržali na dvoch kolesách sa stretli aj vodiči autobusov. Jednému z nich cyklista, ktorý padol takmer pod kolesá, sa pri predstave, čo by znamenalo, keby  sa mu nevyhol, sa premietli najstrašnejšie scenáre. Hasiči mali tiež plné ruky práce.
Pindžerlo: Minerálovi pandrláci boli neporaziteľní!
Vo Vrbovom sa konali 26. Majstrovstvá sveta a vesmíru v Pindžerle. K ručne zhotoveným stolovým futbalovým štadiónom sa v sobotu 13. januára postavila v kúrii Mórica Beňovského špička jedenástich hráčov z mesta spod šikmej veže a reprezentanta z Maduníc. Piati sa hrdia titulom majster sveta a vesmíru a ich vygravírované mená zdobia zlatú tabuľku podstavca symbolu hier –  sošky veľkého dreveného pandrláka.
Pohostinstvo Vŕšok je už minulosťou
V pohostinstve Vŕšok v Piešťanoch si už kofolu ani pivo nedáte. Známa krčma je zatvorená. Prevádzka, pod ktorou bola ako zodpovedná osoba podpísaná pracovníčka OD Jednota Trnava, je pustá od januára tohto roka.  
Čajky boli blízko k obhajobe, v smolnom závere prišli o triumf

Basketbalistky Good Angels Košice získali po ročnej odmlke opäť Slovenský pohár. V repríze minuloročného finále zvíťazili nad Piešťanskými Čajkami najtesnejším možným rozdielom 62:61.
Rybáriková skončila na Australian Open v osemfinále

Piešťanská tenistka Magdaléna Rybáriková nasadená ako devätnásta prehrala za 64 minút 3:6, 0:6 s jasne favorizovanou dánskou dvojkou svetového rebríčka Caroline Wozniackou v nedeľňajšom stretnutí osemfinálového 4. kola dvojhry na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava