Piešťanské kultúrno-spoločenské naj: október 2017

  • Spravodajstvo
  • 9. januára 2018, 22:49
  • Autor:am

Rok 2017 je úspešne za nami a Piešťanský týždeň vás počas uplynulých päťdesiatich dvoch týždňov pravidelne informoval aj o novinkách zo sveta kultúry a spoločenského diania. V nasledujúcom seriáli vás preto postupne prevedieme celým rokom. Dnes si zaspomíname, čím Piešťany žili v októbri.

Ocenili dobrovoľníctvo a aktivity seniorov
Pri príležitosti Mesiaca úcty k starším si v piešťanskom kine Fontána v utorok 10. októbra prevzali ocenenia i kytice vďaky za dlhoročnú aktívnu prácu v spoločenských a pacientských organizáciách piati najaktívnejší členovia. Pozvaným seniorom na dobrú náladu a príjemné posedenie hrala dychová kapela Krojovanka. Spolu s kapelou spievali najobľúbenejšie sklady nielen z „repeťáckeho“ balíčka, ale aj ľudovky či aktuálne hity.

(foto: vd)

Odvolaného primára podporili tisícky ľudí petíciou
Riaditeľ Nemocnice Alexandra Wintera v Piešťanoch Štefan Kóňa odvolal 12. septembra z funkcie primára chirurgického oddelenia Ľudovíta Šalgoviča. Urobil tak listom bez udania dôvodu. Na tento krok reagovali pracovníci chirurgie i nemocnice masívnou podporou charizmatického chirurga, odborníka i šéfa, pod ktorého vedením oddelenie vykazuje zisky a pacienti tu nájdu príkladnú starostlivosť. Zorganizovali petičnú akciu, ktorú do piatka 6. októbra podpísalo 1875 ľudí z celého okresu Piešťany.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín