Piešťanské spravodajské naj: jún 2017

  • Spravodajstvo
  • 6. januára 2018, 00:08
  • Autor:am

Rok 2017 je úspešne za nami a Piešťanský týždeň vás počas uplynulých päťdesiatich dvoch týždňov pravidelne informoval aj o aktualitách a novinkách z miestnej komunálnej politiky. V nasledujúcom seriáli vás preto postupne prevedieme celým rokom, pričom dnes si spoločne pripomenieme, čo sa v Piešťanoch udialo v júni.

Vandal poškodil až šesť fontán!
Až desivé prekvapenie očakávalo pracovníkov Služieb mesta Piešťany ráno na Deň detí 1. júna. Keď sa vybrali dokončiť prípravy mestského parku na oslavy, zaregistrovali nefunkčnú fontánu za Balneologickým múzeom. Postupne objavili až šesť zámerne znefunkčnených fontán. Podľa stôp, ktoré pracovníci služieb mesta objavili, sa dá takmer s istotou vylúčiť, že nešlo o „obyčajný“ vandalizmus, ale, naopak, o premyslený čin s cieľom fontány zásadným spôsobom znefunkčniť. Obyčajný vandalizmus vylučuje i to, že do obslužných šácht sa páchateľ dostal za pomoci pákových nožníc, ktorými prestrihol visacie zámky.

(foto: am)

Bombu na pošte nenašli
Budovu Slovenskej pošty na Kukučínovej ulici v Piešťanoch v utorok 13. júna kontrolovali policajti pre podozrenie z uloženia bomby do jej priestorov. Piešťanská pošta však napokon nebola jediná, ktorú policajti prehľadávali. Na linku 158 totiž oznámila vedúca zákazníckeho centra pošty, že dostali emaily s textom: ‚Pekný večer, v pošte je veľká bomba‘ a ‚V banke je bomba‘. Nakoľko z obsahu nebolo jasné, v ktorých konkrétnych inštitúciách by mali byť uložené, polícia prehľadala poštové banky a pošty na celom Slovensku.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj