Pri búračke ratovali dve deti

  • Spravodajstvo
  • 29. novembra 2017, 07:15
  • Autor:vd

Piešťanskí hasiči v uplynulom týždni hasili horiace auto na Banke, sadze v komíne v Sokolovciach a asistovali aj pri dopravnej nehode v Piešťanoch. Zranili sa pri nej dve deti.

Vo dvore rodinného domu na Športovej ulici v obci Banka horela v utorok 21. novembra Škoda Felicia. Hasiči požiar zlikvidovali vysokotlakovým prúdom vody. Škodu na aute odhadli na 450 eur, včasným zásahom ale hasiči uchránili oveľa vyššie hodnoty na rodinnom dome.
Pod Červenou vežou pri Penzióne Benátky viseli minulý piatok nad cestou dva konáre, ktoré mohli pri silnom vetre spadnúť, preto ich hasiči preventívne zrezali motorovou pílou.
V čase, keď sa v Piešťanoch v piatok večer zažínal v centre mesta vianočný stromček, na križovatke ulíc Vajanského a Hollého sa zrazili dve autá   Set Leon a BMW X5. V prvom z nich sa viezli aj deti, ktoré sa pri nehode ľahko zranili. Hasiči vykonali na autách protipožiarne opatrenia a vytečené prevádzkové kvapaliny posypali vapexom. Po zdokumentovaní nehody pomohli havarované vozidlo naložiť na odťahovú službu.
V ten istý deň hasiči zasahovali aj pri požiari sadzí v komíne rodinného domu v Sokolovciach. Na horiacu masu použili ručný hasiaci prístroj, po zlikvidovaní požiaru majiteľa poučili, aby si dal komín do poriadku.
Z poškodenej nádrže osobného auta Škoda Felicia vytiekol v nedeľu 26. novembra na Dominovu cestu v obci Banka motorový olej. Bolo ho tam asi pätnásť litrov. Hasiči si na pomoc vzali vapex, škodliviny ním zneutralizovali a zlikvidovali.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof