Piešťancovi je v pätách polícia

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 12. októbra 2017, 12:12
  • Autor:KRPZ/red.

Polícia hľadá 59-ročného Piešťanca Ludvika Biháriho. Je na úteku pred spravodlivosťou. Stal sa spolupáchateľom krádeže za 7 500 eur. Ku krádeži došlo v pondelok, 25. septembra krátko popoludní. Trojica zaparkovala šedý Opel Vectra pred rodinným domom v Majcichove.

Cez voľný priestor v bránke našli zo zadnej strany kľúč a vošli do nezamknutého domu.  Domáca pani, ktorá sa do domu vrátila iba o o pol hodinu neskôr zistila, že jej v dome chýba hotovosť aj zlaté šperky. Všetko nahlásila na políciu a škodu si predbežne vyčíslila na šperkoch za 5000 eur a zvyšok v hotovosti. Kriminalisti krátko na to zadržali 35 ročného muža a na druhý deň aj o rok mladšiu ženu, obaja z okresu Hlohovec. Na krádeži sa spolu s nimi podieľal aj 59 ročný muž z Piešťan. Dvojica sa najskôr vyhovárala, ale nakoniec ich vyšetrovateľ pod ťarchou dôkazov obvinil zo zločinu krádeže. Spolu s nimi je obvinený aj 59 ročný Ludvik Bihari, po ktorom polícia vyhlásila celoštátne pátranie. Ak ste muža videli a poznáte miesto jeho súčasného pobytu, akékoľvek informácie oznámte polícii na čísle 158. Obvineným osobám hrozí za uvedený skutok trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov.

Polícia zároveň apeluje na ľudí, aby aj v menších obciach nepodceňovali situáciu. Ponechaný kľúč v bráne, zle zabezpečené dvere, okná môžu prilákať aj príležitostného zlodeja. Bližšie informácie pre občanov nájdete na stránke http://www.minv.sk/?bytovi-zlodeji-hladaju-cestu-najmensieho-odporu.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel