Deti súťažili v parku napriek mrakom a dažďu

  • Nezaradené
  • 13. júna 2017, 09:40
  • Autor:am

Jedno z najobľúbenejších podujatí
pre najmenších z dielne
Materského centra Úsmev – Prechádzka
rozprávkovým parkom
– opäť prilákalo do piešťanského
parku stovky detí. Napriek
tomu, že sa v sobotu 10. júna
prebudili do sychravého rána,
najmenších to od súťaženia neodradilo.

Vyzbrojení pršiplášťami, farebnými dáždnikmi, bundami a mikinami sa celé rodiny vydali za rozprávkovým dopoludním. Hneď na začiatku pri kine Fontána si prevzali súťažný papierik, na ktorý im z každého stanovišťa musela pribudnúť pečiatka za splnenú úlohu.

Deti podliezali prekážky, lovili rybky z fontány, skladali lego, ale aj majstrovali s Bobom staviteľom. Okrem toho bojovali s pirátmi, stretli krásku aj zviera, očarila ich aj nádherná Elsa z obľúbeného Ľadového kráľovstva. V perníkovej chalúpke na nich čakali pavúky a hady bosoriek, či dokonca tajomná klietka, z ktorej nebolo úniku.

Na doplnenie energie si mohli na piškóty natrieť lekvár a pokračovať ďalej k mestským policajtom. Ak ktosi počul celé dopoludnie húkať sirény, tak to práve muži zákona predvádzali svojho štvorkolesového tátoša zvedavým deťom. Malým milovníkom zvierat organizátori ulahodili aj stanovišťom Zootropolis, kde na nich čakali živé zajace.

Po splnení všetkých bojových úloh si úspešní súťažiaci mohli v stánku vyzdvihnúť odmenu podľa svojho výberu. Okrem iného boli pre nich pripravené rôzne lákadlá ako stánok s balónmi či loptičkami, ale aj zaujímavé atrakcie. Siláci skúšali udrieť gumeným kladivom čo najsilnejšie, milovníci adrenalínu zasa testovali surfovanie. „Ja tam nejdem. Bojím sa,“ ozývalo sa z okolia a zvedavé deti i rodičia čakali, kto bude taký odvážny a rozhodne sa na surf vystúpiť.

Napriek počasiu všetkým deťom napokon žiarili oči od šťastia a Prechádzka rozprávkovým parkom opäť dokázala vyčarovať úsmev na tvári.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 23, ktoré je v predaji od 13. júna.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel